Nails by NH Nails/ Stockholm.

Ojojojojojoj vad jag har legat efter på att visa alla mina fina naglar. Fast nu har Alexander på NH-Nails slutat och jag har gjort nya i Nairobi. Bildbevis kommer, ska fixa allt på flyget till London imorgon och Story and Love Story Seminar i fyra dagar med manusgurun Robert McKee.

På väg till sommarens första simtur i Edsviken.


Istället för den gäckande boktiteln Frost in May

ADHD-hjärnan fattar ofta snabba beslut, för att förhindra att förhandlingar med det egna jaget börjar påminna om jordgetingbon. Införstådd med processen bestämde jag mig för att på ett moget och väl avvägt vis INTE välja första bästa färg från den nya nagellackskartan. Snarare fundera på vad som passar mig och mina fingrar. Okej, den gröna jag valde var den första jag såg, men grönt är ju ändå min färg, visst? Men så fick jag syn på ett konfettiprickigt överlack och när Alexander la ihop dem så … Vem är väl jag att säga emot? Lev idag, om tre veckor kan jag välja annan färg!

Lisa på NH Nails döper alltid mina naglar.
Det här är 50-årsnaglarna!
When In San Francisco, be proud to wear Pride.
#rainbow #pride

Gör något konventionellt, bad jag Alexander på NH Nails. Det är ju trots allt januari.

img_0694 img_0877 img_1257 img_1343 img_1366 img_1896 img_2167 img_2352 img_0613 img_1093 img_0011 img_1427 img_3002 img_3365 img_3468