Det kom ett svar, på blogginlägget ”Brev till mannen jag drack te med på 7-eleven i hörnan av Bondegatan igår vid kvart i tio om kvällen.”

Det kom ett svar, på blogginlägget ”Brev till mannen jag drack te med på 7-eleven i hörnan av Bondegatan igår vid kvart i tio om kvällen.”

 

Hej Lina!

Jag hade så väldigt gärna vilja vara mannen du träffade och drack te med! skrev en okänd läsare till mig.

”Hur våga välja kärlek?” frågade han och bad att få berätta för mig om sitt liv. I en lång rad brev resonerade vi oss fram, han från en snöklädd dalsänka och jag i en becksvart ekvatornatt. Bara tänk er vad som händer i hjärnan på en romanceförfattare när ett läsarbrev börjar så här:

”Det är ett otroligt romantiskt kärleksförhållande och de gånger vi har kunnat träffats har resulterat i väldigt häftiga och starka kärleksmöten som jag aldrig har upplevt med någon annan. Men vem ska jag välja?

Fortsättning följer …

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =