Det går urbra!!!!

Det går urbra!!!!

Picture perfect.

Okeydokey, alla ni snälla som ställt frågan och jag liksom bara ”eh, jag vet inte riktigt” eller finlitterärt svarat att mitt jobb som författare inte får överskuggas av oro för försäljningssiffror – bara för att jag inte vågat fråga förlaget – nu vet jag. Iaf att Arvtagerskan kommer i två pocketformat, den första i mars och den andra i höst. Och ljudboken ska spelas in och släpps under våren och i Danmark och Finland kommer Arvtagerskan ut i april. Och Finna Frid, om begravningsentreprenör Fia Frid & den nyblivna änkemannen George Dunkel, andra delen i nya serien Stockholm Romance, kommer i höst och vet ni – min förläggare/redaktör sköna Maj på förlaget säger att den kommer bli jättebra.

Fast jag har fortfarande inte frågat hur många böcker jag har sålt. Faktiskt faktiskt faktiskt är jag överlycklig för precis varenda läsare, och så vill jag inte veta. Bara att jag kan fortsätta skriva ?.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − elva =